Förbannade kassörska!

Fnaaa…återigen har de tagit för lite betalt så jag ska måsta åka tillbaka en gång till…precis som att jag inte har annat att göra. Jag vet inte om jag har nån större lust med det. Jag blir så irriterad. Jag menar, det är väl en sak om det skulle ha varit nere på Konsum dit jag kan springa närsomhelst eller på MIO i Piteå dit jag kunde ringa å be dem skicka en räkning, men nu kan jag inte bara göra så, för det är en present å då måste man spara kvitto ifall att det är nåt som ska lämnas tillbaka eller bytas ut. Så nu måste vi alltså tillbaka dit å betala den förb-ade grejen. arg

Fast…å andra sidan så fanns det en grej där som jag ville ha. Kanske jag köper den nu då.

men det är lika irriterande för det… arg 

*argsint*

2 thoughts on “Förbannade kassörska!

    1. nä, egentligen fick de skylla sej själv, men jag behöver ju kvittot, för det vore ju trist om den ska bytas ut så kan man inte det för att det inte finns kvitto…men det slutade ju lyckligt =)
      jag fick min fina pälsmössa =)

Leave a Reply