Kvalitet

Jag har nyss bäddat rent å jag kände att sängkläderna som jag har nu börjar vara lite mjuka, sådär nötta ni vet, när de börjar vara som skönast. Men så tänkte jag att de har ju 5 år på nacken nu. Det har ju visserligen mina andra vinröda som jag brukar använda oxå, men de är inte lika nötta. De är köpta på Hemtex allihop så det är hyfsat bra kvalitet.

DSC01365[1]

Men så tittade jag in i skåpet å fick se dessa sängkläder (bilden) som har något mer än 5 år å nacken. Det gröna fick jag väl när jag var 10-11 år då mamma beställde på postorder som började bli mer å mer poppis på den tiden.
Den rosablommiga fick jag när jag var 14-15 år då vi bodde själva bara jag å mamma på Kallkällan då jag även fick ny säng å ljusblått duntäcke å andra nya möbler å var jordens lyckligaste.
De har alltså runt 30 år på nacken båda två å är hela än! Fast så använder jag ju dem inte, för det finns bara en av varje å jag vill ju inte ha olika påslakan i sängen, men de är ändå kul att ha kvar  Ler

2 thoughts on “Kvalitet

  1. Jag har kvar de oranga handdukarna jag fick när jag flyttade hemifrån (?)vilket inte var igår precis och färgen är ju populär igen så jag använder dem. Lagom mjuka och goa numer är de. 🙂

Leave a Reply