Nästa år…då minsann

Deprimerande när man tittar på inlägget med så lite julledigt å att det ska bli än värre nästa år. Å vi brukar ha svårt att få ta semester vid jul just för att så många vill vara lediga så det är inte att tänka på…fast, så slog mej en tanke…jag kanske inte får ledigt just vid jul, men om jag tar tjänstledigt hela december månad. Det kan de inte neka.

Alltså är min plan nu att spara lite extra så jag kan vara ledig hela december nästa år. Tänk vad skönt! En hel månads vintersemester. Det ska jag absolut börja ta varje år!

…vaffe tänkte jag inte på detta tidigare i år för?…  sur1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s