Tränat på trappmaskin

DSC01180[1]

Har stått å stampat på trappmaskinen i en halvtimme medan jag såg ett avsnitt av 2½ män. Det är nu jag börjar ett nytt liv. Eller återgår till mitt gamla snarare, när jag tränade hårdare än jag gjort nu på ett tag. Känns lite i knät gör det, men det är nåt som jag ignorerar. Jag ska bli mitt gamla smala jag igen.

…nej, jag vet, jag är inte tjock, men jag är van att vara smalare än så här…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s