Det är inte bara mitt knä som sätter stopp för mina planer

Nej, inte vart det nån runda med mopparna idag. Det skvalar oavbrutet. Den korta stund som det inte regnade hade man precis bara hunnit ta ut dem ur garaget för att genast få putta in dem igen. Boooring!

Men vi har iallafall varit å sagt hej till dem å kramat om dem lite. Nåja…kanske var det bara jag som gjorde det, men H ville iallafall titta till dem =)
Jag skulle så gärna vilja kunna röra på mej. Blir så trött på mitt knä. Jag är jättebra fläckvis, när jag kommer ihåg att inte sträcka för mycket på benet när jag går, men ibland så glömmer jag det eftersom jag inte har ont å tror att jag är bra å kan gå normalt å då hugger det till så jag får halta igen. Inte kul, men jag tror iallafall att det kanske kan bli bra utan ingrepp, för jag blir faktiskt bättre å bättre dag för dag. Kanske att jag snart kan gå normalt. Då ska jag unna mej en riktigt lång promenad nere vid stranden därhemma. Gud vad jag längtar!
Ha nu en riktigt skön fortsättning på aftonen ♥

Leave a Reply