Fredageftermiddag

Idag har jag varit in på banken å tagit ut å satt in min lilla slant (återbäringen på elen) på mitt konto, för jag vill inte ha kontanter. Vi har nåra hundralappar här hemma som vi använder oss av när vi beställer hem mat, men annars betalar jag ju alltid med kort så då gör pengarna större nytta där.

Snart bär det iväg mot landet, men först ska jag hinna dammsuga lite, diska nåra grejor å träna styrke. Sen åker vi, när H slutar, å jag hoppas att det inte blir regn i helgen, för jag ska ju ut å fortsätta övningsköra. Å det vore ju inte helt fel om grabsen oxå fick tillbringa helgen utomhus. De är ju inne nog mycket när vi är här i stan på min gata där jag bor.
…näpp, om jag ska hinna få nåt gjort måste jag sätta igång ögonaböj på momangen å allra helst nyss…ha en fin fredagkväll alla ♥
*suckar å sätter igång*

Leave a Reply