Nu vet jag iallafall vad jourtid är

Jag ringde å bokade tid på VC å fick en jourtid 10.15. Åkte iväg vid 10-tiden. H skjutsade mej å eftersom jag kom på att jag skulle boka tid när jag redan var på jobbet hade jag inget betalkort med mej så H följde med in å betalade å så åkte han iväg å jobbade igen. Jag satte mej i väntrummet å väntade. Å väntade. Ååååå väntade.
 

 
När klockan var 10:33 skickade jag sms till H.
P: "Har inte kommit in än"
H: "Ok"
10:57
H: Det tog länge
P: Ja
11:28
P: Väntar än
H: Men va fan
11:29 ringer H å säger att jag får pengarna tillbaka om jag fått vänta längre än en halvtimme.
Jag kan knappt gå när jag reser mej upp för att fråga i receptionen efter att ha suttit i 1½ timme Skrattar 
Tur att det bara var en gubbe som oxå satt å väntade då. 
11:37 ringer jag till H å ber honom komma med sitt betalkort så han får pengarna på sitt konto igen.
 
Över 1½ timme har gått åt att sitta där till ingen nytta å jag som skulle sluta 12 idag fick jobba till 13:45. Irriterande som fnaaa. Jag går inte till nån jäkla doktor mer, blir jag inte bra i bena så byter jag bara jobb!
 
…as simple as that…
 
*tjurig*
 

4 thoughts on “Nu vet jag iallafall vad jourtid är

  1. ja , med tanke på hur väntrummet ser ut så är det ju inte som att dom varit överbelamrade med patienter heller…

  2. det var det när jag kom, men även de som kom efter mej fick gå in före, fast till en annan läkare, men ändå…hon i receptionen sa att de hade flera akuta fall som de jobbade med å visste inte hur länge det skulle dröja innan jag fick komma in så jag valde att åka därifrån

Leave a Reply