Hemma igen

Jaha…då sitter jag här igen. Men jag känner mej inte så elak, för man ska jobba tre dagar för att företaget ska få en ny tvåveckorsperiod att betala (sa H) å jag har bara jobbat en dag å har kvar 5 sjukdagar att utnyttja innan FK tar över…om det nu skulle bli så långvarigt…hoppas inte! Men hur skulle jag veta att andra knät skulle bli såhär? För det högra är som igår, hyfsat bra, det är mest vaden som ömmar, men jag har nästan likadant i vänster knä nu som det var i höger. Inte riktigt lika illa, för jag kan sätta ned foten, men inte sträcka ut benet å får gå med benet böjt. Så ni kan ju tänka er hur jag ser ut när jag tar mej fram Skrattar
Egentligen inget att skratta åt.
Jag försöker gå upprätt här för jag tänker att det kan ju bara vara en låsning, men nää, det hugger till som fnaaa. Jag förstår inte detta. Varför skulle det bli såhär? Å varför nu!? På sommaren då jag älskar att vara ute å gå! Men, men…vem sa att livet är rättvist.
 
*lite ledsen nu*
 

Leave a Reply