Only good news

Det gick bra att jobba. Fläckvis hade jag ont, men inte så farligt. Det var värst på förmiddagen. Däremot har ju allting gått mycket långsammare å det är ju inte kul. Idag å imorron går det bra, men sen måste det bli fart i mej igen om jag ska hinna. När jag gick hem kunde jag gå nästan helt normalt å jag vet inte om jag hade kunnat det om det inte vore för den förbenade träningsvärken jag har i vaden efter att ha gått så konstigt.
Nu när jag steg upp ur soffan efter att ha snarkat en stund kunde jag knappt gå, men det var bara nån minut, sen gick jag relativt normalt. Så jag är på bättringsvägen. Jag kör på ett tag till, om det blir sämre eller om jag inte blir helt bra till på fredag då gör jag återbesök annars inte.
 
Över till nåt helt annat. Jag fick ju helt plötsligt en fix idé om att jag å H skulle köpa oss varsin veteranmoppe. Eller det var egentligen vid jul när jag såg Stjärnorna på slottet. Tommy Körberg körde en jättefin ljusblå moppe å jag ville ju genast ha en likadan fast i rosa nyanser å H skulle ha i blå. Men det finns ju inte att få tag på så jag googlade vintage moppe för nån dag sen å då uppenbarade sej nåt som jag blev så förälskad i.
 
 
Parilla vintage eu moppe. Jag visade till H å han ville oxå genast ha en å nu har han beställt varsin åt oss från Cityscooter. Det bidde nyaste årsmodellen som de har för superpriset 8995 kr + frakt. De kommer nästa vecka nån gång. Loooligt!! Fast H:s är svart/silver, men jag fick min rosa/vita Ler
 
…så kul vi kommer ha…då ska vi åka på picnic Skrattar
 
*längtar*
 

3 thoughts on “Only good news

Leave a Reply