Modet gav vika

Här sitter jag å reggar mej i SNUG Australia å ska beställa mej ett par UGGs. Jag beställer tillåmed spray som ska skydda mot väta på vintertid. Å så när det kommer till det allra sista…betalningen…då finns det bara ett sätt å det är att betala direkt med VISA-kortet å man ska skriva in sitt kortnummer å det. Det var där som modet gav vika. Jag litar inte på den metoden. Tänk om nån får tag i alla uppgifter å tömmer mitt konto. Nej, jag törs inte…jag var jättenära att trycka på [confirm] efter att ha fyllt i alla siffror, men så flyttade jag pekarn till krysset högst upp i höger hörn å klickade mej ut därifrån istället Himlar med ögonen
 
…hur ska jag nu få tag i ett par?…på BRANDOS finns inte de jag vill ha i min storlek…
…å ja, det är ett stort i-landsproblem!…
 
*tjurar*
 

Leave a Reply