Ont leder till ont

Uppe med tuppen igen. Jag fattar inte detta. När man ska jobba är man ju så trött å vill bara fortsätta sova. Varför kan jag inte göra det nu då när jag kan det?
Ingen skillnad på knät iallafall å så börjar jag få så förjordat ont i foten eftersom jag går på tå. Å igårkväll spände det baktill i låret som tusan å jag undrar om det oxå är sviter efter min tågång. Det är det som är det värsta. Att man får ont på andra ställen, för de blir överansträngda. Till slut har man ont överallt, förutom i knät Skrattar
 
*hälsar gomorron*
 

2 thoughts on “Ont leder till ont

  1. ja veeeet…och det är det där som drabbar mig alltför ofta…det börjar med korsryggen,,så går man lätt framåtböjd, som gör att det börjar värka i höfterna så man får som halta lite , vilket gör att det blir ont i fotlederna som gör att man måste gå på händerna, som gör att man får ont i axlarna och då drar man sig fram på armbågarna som gör att man får ont i magen….och det bara fortsätter liksom…när tar smärtan slut??!?!?!? :o/

Leave a Reply