Balken på plats igen

Fick ned balken igår å så satte vi upp den igen, rakare den här gången, men det är fortfarande lite snett, för det gick inte att få bort limmet helt å hållet. Ena strängen fick jag nästan bort, men orkade inte fortsätta på andra så vi satte balken på den så det är ett par cm längre avstånd från fönstret på ena sidan, men who cares? Det syns ju inte med blotta ögat. Det hade sett värre ut med två limsträngar uppe i taket. Jag vet inte hur jag ska få bort den som är där. Måste nog göra om hela taket så småningom, för eftersom det är knottrigt så kan man inte bara skrapa bort med rakblad.
 
Anyhooo, jag får hämta mitt paket från Halens på torsdag. Kul Ler 
Å så är det löning idag. Måste betala räkningar oxå. Mulet väder. Vad livet är underbart! Nu blir det påtår.
 
…ha det så bra alla ♥…
 

Leave a Reply