Good news and bad news

Jag fick ett vandringsmejl för inte så längesen med en ängel…ängeln av överflöd. Om jag skickade vidare så skulle jag få pengar inom kort, yada yada, det var inget skämt, bla bla bla…å nu är ju jag en sån som bryter alla kedjebrev. Ingen idé att skicka till mej, jag kommer inte att skicka det vidare till nån, inte ens den jag fick det av. Hursomhaver så visar det sej att jag gjorde rätt, för jag tror att jag vann på det mer än alla som skickade vidare. Helt oförväntat ska jag få en återbetalning på elen, en summa av 1914 kr Skrattar
 
Anyhooo så är jag lite bedrövad. Inte mycket, men lite sådär så jag känner mej pinsam. Vi satte ju upp tredje å sista bjälken i lördags. Tror ni inte jag ser att den är sned. Å den är sned för att jag inte ville använde min lilla hjärna utan var tvungen att fråga var jag skulle sätta den. Så jäkla dum! Det hade jag väl för ini h-e kunnat räkna ut själv om jag bara tänkt efter vart han mätt ifrån. Nedå, istället frågar jag H om den ska vara till vänster…strecket alltså, men han kanske trodde att jag menade balken, för då hade det blivit rätt. Jag blir så arg på mej själv när jag är så korkad! However…det ska vi åtgärda ikväll. Vi måste ta ned den å flytta den drygt 10 cm på ena sidan å hoppas att det inte är svårt att få bort limmet från taket. Tur att det är vitt iallafall så att det inte är iögonfallande ifall att det inte går bort. Det blir nog bra i slutändan ska jag se…inte vara ledsen nu.
 
…bajs å fis…det tar ju bara längre innan allt e klart…men det gör inte så mycket, det blir bra sen…
 
*tröstar sej*
 

4 thoughts on “Good news and bad news

  1. Tvi för alla kedjebrev/mail som lovar mig lycka/pengar bara jag skickar vidare till x antal personer inom x antal minuter!!! Ännu värre de som hotar med all sköns olycka om jag inte gör det!

  2. Såna ids jag inte ens läsa….att folk går på det??? Som att internet kan avgöra huruvida man blir lycklig eller inte.Och varför är det ingen som ännu , efter att ha skickat dessa mail till tusentals pers, har hänt nåt för???Ja menar,,händer det, så händer det,,,utan kedjebrev.. De en ju vuxna männskor ju…*Åh, va trött ja blir på sånt*

  3. Jag fick också det där vandringsmejlet, och skickade det vidare bara för att slippa skuldkänslor, men några pengar såg jag inte skymten av.

Leave a Reply