Det doftar vår å våra dofter

Tänk…på fredag är det dax igen för… ♫ vintern raaaasat ut bland våra fjällar
Å när vi åkte å hälsade på hos min lilla storasyster igår så såg vi både tranor å storspov. Härligt!
Vi var oxå å kollade till min kära mor som fått åka ambulans tidigt på söndagsmorgonen, för hon fick en allergisk reaktion på sin meduxin, men hon mådde bra å hade fått komma hem å sova nåra timmar å fick hämta ny meduxin idag, så nu får vi hoppas att det inte händer nåt mer oroväckande.
 
Jag har ett paket att hämta på posten på Bergviken. Det är nog parfymerna jag beställde på nätet. Så får jag äntligen favvoparfymen Advantage Woman som inte finns att hitta i butikerna längre. Skitbra!
Å till H beställde jag men 212, silverfärgade med magnetlock. Den finns inte heller att hitta i butikerna, bara sexy men 212, den vinröda med magnetlock, men den doftar inte lika gott.
Nu får vi dem alltså ändå, jag som trodde det var kört. Glad jag Skrattar 
Får se när vi kan hämta dem. Hoppas på imorrn.
 
Ha en trevlig kväll alla ♥
 

One thought on “Det doftar vår å våra dofter

Leave a Reply