Bergådalbanesimulatortillverkare

Jag måste säga att jag har de märkligaste drömmar. Nu innan jag vaknade drömde jag att jag höll på att bygga en berg-å-dal-bane-simulator. Å jag hade ett jäkla sjå med att komma på hur jag skulle göra med nedförsbackarna. För det gick inte att bara luta stolen å blåsa på så att det kändes som att man åkte nedåt. Problemet var att man kände att man låg, trots att det man såg var att man åkte just utför. Å inte gick det heller att luta stolen framåt, för då fick man inte känslan av att åka utför heller, för man ska ju tryckas in mot ryggstödet. Så jag funderade å funderade å ville inte vakna innan jag kom på hur jag skulle göra. Så dumt. Jag vaknade ju iallafall. Inte fasen vet väl jag hur man ska simulera utförsåk, så här sitter jag nu med en kopp kaffe å har fortfarande lite i bakhuvet att jag måste komma med en lösning Skrattar
Jag skulle gärna höra vad en drömtydare hade att säga om denna drömmen.
 
…om jag kommer med en lösning kanske jag sadlar om…det var ju en imponerande titel…
 

5 thoughts on “Bergådalbanesimulatortillverkare

  1. Suck, jag som trodde jag skulle få skryta med att jag minsann känner en Bergådalbanesimulatortillverkare.

  2. Tjejen: hahahahahahahaa Peter: Mountain Dew å Dr Pepper…å så kaffe festås

Leave a Reply