Kanske promenix, men ingen korv

Nu har vi städat lite här så det är rent å fint. Solen skiner å fåglarna kvittrar å vi borde gå ut på promenix å ska väl göra det strax. Det är bara det att det är inte särskilt varmt ute. +1 grad å jag har fortfarande inte mer kläder att ta på, men om solen värmer så är det ju inte lika kallt som igår när vi gick. Vi får väl prova å se.
Hade velat grilla korv oxå, men vi kommer inte åt grillen. Altandörren går inte att få upp å det är väldigt djup snö så man kan inte ta sej från utsidan heller. Man bör nog ha en vanlig kolgrill oxå i garaget så att man kan använda den vid såna här tillfällen. Min tuppelilla som jag har på balkongen hemma hade varit jättebra att ha just nu. Men inte ids man ju åka ända dit för att hämta den så vi får vara utan. Trist!
 
…men vad är väl en grillad korvstump…den kan ju vara äcklig å smaklös å…….äcklig å alldeles…….
alldeles underbart god!
 

Leave a Reply