Picky little suckers

Nu har jag gett grabbarna lite Sheba å det är alltid samma visa. När Valle äter, då äter inte Nalle å när Nalle äter, då äter inte Valle. I don’t get it. Varför är de såna? Det är som sången om gubben å gumman…
jag är ute jämt när gumman min går in å jag är inne jämt när gumman min går ut ♫ …pling plång
 
Jag trodde faktiskt att när man har två katter så konkurrerar de om maten å förväntade mej att de skulle glufsa i sej snabbt innan den andra satte tänderna i den, men icke sa Turid. Det är inte mycket som passar dessa små herrar.
 
…varför kan de inte vara som andra katter?…
 
*trött på kräsna små skitkryp*
 

5 thoughts on “Picky little suckers

  1. :oD Ja..men Bamse var då värst,,,han såg inget intresse av varken kattgodis, god mat ,(mer än torrfodret) eller kattmyntan!Men så var han "billig" också ;o) Inga räkor, skinka ost eller annat dög..BARA torrfoder! ….nää..förresten , shebas ox-smak gilade han lite ju och ägg gula. ( vägrar skriva rätt :oD )

  2. ja skinka äter ju mina förstås…litegrann å hamburgerkött…lite grillad kyckling oxå, men det har jag ju slutat köpa

  3. Har jag fel för mig, eller brukar inte katter vilja äta ensamma? Kanske därför de inte vill äta tillsammans.

  4. kan nog ligga nånting i det du säger…under natten hade nån av dem iallafall tömt faten…

Leave a Reply