Långpromenad…eller så inte

Efter maten gick vi ut för att ta en långpromenad. Vi hade väl hunnit gå ett par hundra meter när vi vände å raskt styrde kosan hemåt igen. Det var inte skönt! Det visar plusgrader, men det kändes som att termometern ljuger. Jag frös som en stövare. Inte har jag med mej mer att ta på mej heller å kan ju inte låna av H, för han är aningens större än mej. Det skulle ju se ut som att en parkas med vita adidas är ute å knallar Skrattar
Nä, nog är det skönt att motionera, men ibland föredrar jag att stanna i värmen.
Strax ska vi upp å se ytterligare en Johan Falk. Har hunnit avverka fyra stycken å det är två kvar att se så det får bli filmtajm å godis istället för kondimotion.
 
…inte mej emot…ska bli skönt att sträcka ut sej i soffan…
 
*paxar divanen*
  

Leave a Reply