Lördagsbestyr

Hallå hej alla! Long time no see!
Vi bockar av ännu en vecka i almanackan, ännu en arbetsvecka avklarad och vi har ledig helg. Det är lördag och vi fick ett litet återbesök av sommaren. Det har varit så fint väder med sol och värme och i skrivande stund, klockan är snart 19.00, så är det fortfarande 18° ute. Det var en glad överraskning, på min ära.

Här har det mätts och sågats och provats och limmats och skruvats. Vi har kommit ännu lite längre med bygget. Känns så bra!

Sen ska det spacklas och målas och det är där jag kommer in, då är det jag som står för fiolerna, så jag kommer att plugga in hörisarna i öronen, slå på en podd och måla så färgen skvätter. Eller jah, jag får väl vara lite försiktig så det inte stänker på väggar och möblemang, men ni fattar…
(Golvet spelar ingen roll, för det ska ju på ett laminatgolv sen.)

Har klippt gräset på framsidan också och det är så mycket mossa och svamp nu, efter den blöta sommaren, så nästa år måste vi köra vertikalskäraren, som luftar gräsmattan, så den blir lite finare, men jag måste ju tillstå att det är ytterst bekvämt att gå på, så egentligen hade jag ju velat ha det så. Fast jag vet inte om det lämpar sej, man måste väl vara lite vuxen och göra såna däringa tråkiga saker bara för att det förväntas av en.

Vi har gjort veckans matinköp och jag hittade såna godbitar med moccakräm i, av Delicato, så himla mumsigt till en kopp kaffe. Nu gör vi inget mer ikväll, vi fortsätter imorgon och hoppas på fint väder då med. Nu chillar vi i soffan istället, jag med stickningen och Håkis ska väl dra lite timmerstockar i vanlig ordning.
Är det nåt bra på tv? Jag har ju Youtube om inte annat.
Ses annan dag och kram på er alla som tittar in här, ni är varmt välkomna ♥

…så nöjd med dagen…den har varit produktiv…på min ära… 

Leave a Reply