Vad som är gjort så här långt

Så här långt har vi kommit hittills. Vi har lagt fram diskho, spis, sängribbor och så fick vi hålla i kranen för att kunna visa på ett ungefär hur det blir. Diskho och spis ska sänkas ner i bänken ca fem centimeter och kranen ska ju givetvis ner i ett hål närmare hon. Det ska upp plywood på väggstumpen som inte har skiva på ännu och på det sätter vi fuskkaklet samt en bit på skjutdörren så det ser fint ut när den är stängd. Kylen är utburen för tillfället, men den ska ju stå där, under diskhon, ända från golvet och upp till bänken så den är rätt så stor. Det behövs de gånger vi fri-campar nånstans off grid. Kranen är utdragbar och svänger 380 grader så man kan spola av sej, eller nåt annat, utanför bilen.
Jag vet inte riktigt vad Håkis tänkt att vi ska göra idag, men jag går ut nu så vi kan fortsätta.
Uppdaterar sen med mer bilder.

…den blir så fin…jag kommer nog bosätta mej där på heltid… 

Leave a Reply