Ingen torktumlare ännu

Jag är så nöjd med torkställningarna jag har nu, de i trä som ni kan skönja där i sovrummet. De tar så liten plats jämfört med den större jag hade tidigare, men rymmer ändå nästan lika mycket. Och när man inte har nåt att torka så trycker man bara ihop dem och ställer mot väggen och då tar de ingen plats alls.
Jag har två nu, jag hittade nämligen liknande på Rusta, som jag genast köpte, för det är bra när man tvättar sängkläder och det är både lakan och påslakan som är så skrymmande, vilket jag har gjort igår och nu står de där, båda två, men inte har man problem att ta sej förbi ändå. Det är hur mycket plats som helst. Ja, okej, inte om man väger 150 kg, men det är det ingen som gör hemma i mitt lilla residens.
Dessutom är de fina. Jag gillar trä.
Måste nog byta ut tvättkorgen i plast till en riktig korg istället.
Ja, det får bli nästa projekt.

…mycket nöjd är jag…behöver ingen torktumlare längre… 

Leave a Reply