Long time no see

Nu är det verkligen längesen jag skrev nåt i bloggen, men jag har varit lite bissi med annat. Jag har beställt lite mer garn, jag håller på att sticka en kofta till Håkis och behövde komplettera några färger och beställde då lite mer Lettlopi, som är svårt att få tag på om det inte är grälla färger vill säga. Jag blev glad när jag såg att de hade lite billigare på Adlibris och naturfärger som jag gillar dessutom. Döm om min besvikelse när jag får hem dem. Det saknas garn i nästan alla nystan, det är bara de mörkare beige som är fulla. Jag har klagat hos dem och fått svar som jag försökt svara på, men när jag aldrig får nån mer respons från dem kollade jag nu och mitt mejl har inte gått iväg, det låg i utkastet så jag försökte svara igen, men det hamnade också i utkastet. Alltså fick jag gå en annan väg och nu funkade det. Hoppas jag får nån slags kompensering för detta. Har ingen lust att betala fullt pris, om än det var nedsatt, för det är ju inte nedsatt p.g.a att det är mindre garn i varje nystan, för då vill jag inte ha det alls.

Valle gillar verkligen mina stickningar. Det är Håkis kofta han ligger på här. Den blir jättefin.

Vi köpte en ny gatlykta härförleden, till infarten på ranchen och den lyser så fint i mörkret.

Och inne i staden har de hängt upp julbelysningen. Det är så fint. Jag kommer att börja snart jag med. Först med röda gardiner i vardagsrummet. Sen ska julgranen upp och därefter tar jag allt efter som det kommer med adventsstakar och stjärnor och tomtar allra sist. Det är några som redan har pyntat, men långt ifrån alla, så jag måste nog vänta lite till.

…men nu börjar jag längta till adventsmys med pepparkakor, lussebullar och glögg i skenet från alla små ljus, både levande och elektriska… 

Leave a Reply