Mysbyxan

Jag beställde lite nya kläder härförleden och däribland dessa mysbyxor. Tishan är en av dem jag köpte i somras, på Lager 157, när vi var i Skellefteå, så den är inte riktigt ny, men fin ändå. Byxan är sydd i Jerseytyg och är typ det som jag tänkt sy i mitt tyg, också jersey, men inte kommit mej för än, så jag blev ju jätteglad när jag hittade dessa.

Jag gillar ju hängselbyxor och vad är väl bättre än att ha dem i mjukistyg.

Dock inte så mjukt som mjukiskläder, utan lite…hur ska jag säga…”finare”, lite bara aningen styvare, så det är mjukt, men inte mjukismjukt.

Mysiga att skrota runt i här hemma, men fina nog att även gå ut i. Inte för att jag drar mej för att åka till stan i mjukisbyxor, jag tycker inte att stan är så märkvärdig…eller människorna som håller till där heller för den delen…jag klär mej hur jag vill, så länge de är hela och rena spelar det ingen roll, men däremot skulle jag inte åka dit i onepiecen, där går min gräns. Det enda med dessa är att de hänger i grenen, precis som onepiecen, men det är ju modernt så…
Dock vill man ju inte ha på sej en jacka så man inte ser vad det är för byxa jag har under, för då ser det ut som att jag har väldigt korta ben. 

…det är fuskläder i hängslena…inte för att jag är vegan utan bara för er information… 

2 thoughts on “Mysbyxan

Leave a Reply