Gardin & draperi uppe

Jag bloggar som om det gällde liv och död, men nu måste jag ju visa att vi äntligen fick upp draperiet och gardinen på balkongen. Jag beställde ju ett vitt duschdraperi att ha som skydd mot regnet, så slipper jag ta in dynorna på pallarna. Och för att göra det lite finare fick en vit spetsgardin göra sällskap.

Och när solen skiner hänger man gardinen åt sidan med det här fina omtaget med en tassel som till och med självaste Maria Montazami skulle godkänna som inredningsdetalj.

Jag tycker mönstret var så fint på spetsen.

Det blev genast lite mer ombonat. Och så alla mina fina blommor på golvet. ♥
Supernajs, tycker jag.

där brukar jag ligga fastän det inte är sol och lyssna på Hasse Aros podd…så mysigt… 

3 thoughts on “Gardin & draperi uppe

    1. hjå bara det att omtaget släpper när det blåser mycket å idag hittade jag den i datarummet lite tilltufsad så där…vem kan ha dragit dit den? Jag nämner inga namn, men det börjar på A och slutar på LMA 😀

Leave a Reply