Balkongfix

Idag målade jag pallen, lite slarvigt så där så det ser gammalt och nött ut – bara den understa eftersom den övre skulle täckas ändå – och fixade en liten soffa till mej på balkongen. Jag vet, jag är absolut inte den första, men kanske inte den sista heller, att använda sej av pallar. Men det är faktiskt väldigt praktiskt. Å gratis.
Det blev ju jättemysigt!

Sen är det bara draperiet och spetsgardinen kvar som ska hängas upp och blommor ska planteras i krukorna, lilla storasyster sa att man kan göra det redan nu, att de klarar sej så länge det inte närmar sej 0° C och den tiden är väl ändå passerad nu, hoppas jag, men man vet aldrig. Dock tar jag den risken och planterar dem nu, men inte idag. Det får vänta till annan dag helt enkelt.

Ja, men det blev ju riktigt bra detta. Bekväm att ligga på också. Här kommer jag nog trivas som en fisk!
Eehh…ja!

…det är fortfarande så varmt ute…eller var det bara mina vallningar?… 

(Ja, jag är gråhårig och nä, jag ska inte färga….tror jag…kanske…vi får se!)

Eventuellt byter jag ut de beigea kuddarna och filten, vi får se det med.

Men  jag visar ju en ny bild om så skulle äga rum.

Nu slutar jag här. Tack för mej!

♥ ♥ ♥

2 thoughts on “Balkongfix

Leave a Reply