Söndagsafton

Så har vi varit och farit, till ranchen, och jag har hunnit laga lite ny pommes och ätit mina rester från igår. Det var gott. Jag provade för övrigt Felix vegoköttbullar, men de var inte mycket att hurra för. De gick ju att äta, men mer än så var det inte, så dem köper jag inte fler gånger. Jag gör hellre själv av Anamma formbar färs. Då kan jag krydda och ha i lite vad jag vill och de blir mycket godare då.

Kammade lilla Morran, Vilma that is, och hon njöt och morrade om vartannat. Alma fick samma behandling, men hennes tovor är ju obefintliga, så hon låg bara tyst och njöt av behandlingen.

Sen tävlade vi med i Alla mot alla då vi har många avsnitt att avverka. Åt lite glass och goade med flickorna. Sen återvände vi hem till min gata i stan och Valle, som väntade ensam i mitt lilla residens. Nu återstår lite aerobicsträning och en dusch och sen chilla resten av denna söndagsafton.
Vi ses annan dag….pusselikram ♥

…så mysigt att få goas lite med mina fina kickor…

Leave a Reply