Vad är det för dag?

 

…är det en vanlig dag?

Nej, det är ingen vanlig dag, för det är Vilmas födelsedag
Hurra, hurra, hurraaa!
Hon blir 7 år idag.

Efter att Valle varit ensamkatt i två år pratade vi om att han borde få en kompis. En lillasyster att leka med och ha som sällskap och efter mycket velande, om vi verkligen skulle köpa en till katt eller inte och bestämde att nej, det fick räcka med Valle, så kollade jag ändå på blocket, bara utifall att. Och där fanns hon. En rödblond liten tösabit. Så hjärtskärande söt ♥
Jag mejlade uppfödaren och sa att “om hon är kvar i mitten på juli köper vi henne”. Uppfödaren tog det som att vi tingade henne och bad att få 15% av köpesumman. Jag, som så gärna ville ha henne, nämnde inte att hon missuppfattat utan betalade glatt handpenningen och sen var det klart. Vi skulle hämta hem den lilla när vår semester började.

10273190_10203792309388155_269321262020052418_o

Lilla gumman, vad tiden har gått fort. Nu är du en medelålders tant, men du är fortfarande full i bus och har väl aldrig blivit riktigt vuxen. Nu har du en yngre kompis som du leker med för fullt, där i ditt paradis. Jag hoppas att din dag blir fin, om än du inte har nån aning om att du fyller år. Grattis till dej lilla snuttjullan 

Hade hon inte varit så kräsen hade hon fått nåt riktigt gott, men det är inte så mycket som duger till denna ståndaktiga lilla dam, så det får räcka med en liten skinkbit som pappa Håkis får ge när han kommer hem.

…finaste lilla häxmajan…ses till helgen…    

Leave a Reply