Regn & rusk = hemmafix

Idag är det ca 12° och regn och rusk. Alma är inte nöjd. Hon undrar vad fasen jag ställt till med. “Rätta till det här mamma, inte kul skämt”, säger hon.

20200703_113849[1]

Jag förklarar för henne att jag inte har nåt med saken att göra, om än jag önskat lite sämre väder så jag får fixa i lägenheten, men jag kan inte göra nåt åt saken, det står inte i min makt. “Nähä”, säger hon och ser besviken ut.

20200703_113730[1]

Jag har öppet ändå och har tänt lite värmeljus i vardagsrummet. Lite myspys så där, för det är inte bara svalt, det är mörkt också.

Och jag har på mej varmare än jag haft på länge. Fick rocka tjocksockar för det är ganska golvkallt nu. Men det är så skönt med en sval lägenhet. Det har varit så olidligt varmt så jag ska passa på att njuta nu medan detta varar, för det kommer snart bli varmare igen.

20200703_113926[1]

…ska börja jobba snart här…golvlister ska på plats och så ska rödvitrutiga dynorna sys färdigt… bigsmile

Leave a Reply