Mina nya glasögon

Jag har köpt nya glasögon igen. Nog för att jag ser bra med de andra fortfarande, men Alma har bitit på ena glaset så det är lite prickigt efter hennes små gaddar. Annars har jag varit så duktig med att bara rengöra med särskilda trasor, aldrig papper eller handduk eller annat som repar dem så förjordat. Men jag har beställt på Lensway och det är ju så billigt så mina två par som jag beställt där på kort tid är ändå långt mycket billigare än det jag betalade på Synoptik.

20200624_095459[1]

Man kan ju välja olika ytbehandlingar och jag valde alla. De är tunnare slipade, de har antireflex, de är smutsavvisande, de har skydd mot det skadliga blå ljuset från datorskärmar och mobiler, knä- och armbågsskydd m.m, m.m. Jah, det sistnämnda var väl inte riktigt sant, men de har iallafall skydd mot allt möjligt, för bara 1495 kr. Det är nästan för bra för att vara sant.

20200624_095357[1]

De låg i ett grått fleece-fodral, som jag för övrigt tycker är jättegulligt, men Håkan tyckte att det var snålt av dem att inte skicka ett ordentligt. Idag när jag kollade lite mer noggrant i kartongen så låg det ju ett fodral där i. Så nu har jag ett till vardags och ett till fest…hur bra?  biggrin

…så himla värt…inte svårt hitta rätt båge heller om man jämför lite med de man redan har… glasögon

Leave a Reply