Rabarberkräm & kakor

Vad är väl en sommar utan rabarberkräm? Ja, det är väl också sommar, men man måste ju försöka göra det lite mer dramatiskt, eller hur? Fast det är ju alltid gott med sånt som kommer från gården. Nu har ju inte vi en så stor rabarberplanta som det ska vara, men det är för att den står för ytligt och är lite för trångbodd, så vi ska göra om den, för man vill ju ha kräm lite fler gånger än en varje sommar. Och gärna lite rabarber- och jordgubbspaj. Hur gott?

20200621_192128[1]

Nu är iallafall krämen klar så den ska vi avnjuta imorgon, ute på ranchen, eventuellt med mina hembakta frallor, som det finns lite kvar av, med ost och gurka. Så himla gott!

20200621_200100[1]

Och jag ska baka kakor, inte schackrutor, men av samma deg ska jag spritsa ut kakorna på plåten. Jag har testat redan en gång, men inte skrivit om det här i bloggen. Det går iallafall bra om man inte har så tjock deg. De blir oerhört möra och goda. Typ de godaste kakor som finns. Nästan. Gjorde syltkransar också med drottningsylt. MUMS!

20200523_173208[1]

…man har det man gör…  kock1

2 thoughts on “Rabarberkräm & kakor

Leave a Reply