Vad jag har pysslat med

Vad har jag hittat på idag då? Jo, förstår ni, det ska jag berätta, jag har kokat saft…eller det gjorde jag igår, men jag tappade upp det på flaskor idag.

20200510_173034[1]

Sen har jag tvättat kläder, våra arbetskläder, och så har jag bakat frallor.

20200510_172809[1]

Jättegoda frallor så det finns i frysen när man blir sugen. Vi har köpebröd också, som limpa och hönökaka, men det är ju alltid gott med frallor och så måste man ju göra nåt av jästen innan den går ut. Jag har två kvar för söta degar så det blir bullbak härnäst.

20200510_172842[1]

Det är så gott när de är lite varma och smöret smälter. MUMS! Det fick bli min middag idag. Orkar inte laga nån mat. Blir man hungrig senare är det ju bara att steka ett par ägg, så har man fått i sej lite proteiner också. Men jag kunde inte låta bli att fika av dessa när de var nybakade.
Ja, det är väl vad jag har gjort en dag som denna. Jo, förresten, jag klippte håret lite till, har klippt det för tredje gången nu, men det är bara kanske 5-6 cm kortare så det är ingen som ser det. Jag har ju så himla långt så det når fortfarande till midjan.
Nu har snön smält bort och solen skiner. Kanske Sverige får väder imorgon. Vi får hoppas på det. Ha en fortsatt fin söndagsafton, alla ni som haft det, och ni som inte har det, hoppas att det vänder snart och att allt blir bättre igen. See you soon!

20200510_173003[1]

…alltså nybakt…finns det nåt bättre?…  yummy

Leave a Reply