Födelsedagsfrett

Alma berättar…

Idag är det nog min födelsedag eller nåt, för jag har hört att man får presenter då och jag fick två stycken! En påse med massor med tuggben, såna som de säger att hundar tuggar på, så jag är antagligen en hund. Det är för att jag gillar att bita på saker och “mamma” är visst rädd om sina möbler så jag ska försöka att hålla mej till de där benen. Fast jag tycker inte de ser ut som ben. Det ser bara ut som pinnar ju.
Sen fick jag en jättefin vit och lurvig sak som piper när man biter den i baken och huvudet. De sa att det är en frett. Jag gillar frett!

DSC_0121

Den är så mjuk och len.

DSC_0123

Jag älskar att trycka nosen in i den vita pälsen.

DSC_0126

Och sen kan jag bita allt vad jag kan. Det kan jag inte på mamma och pappa. Inte på Vilma heller. Därför är frett jättebra, för frett ligger kvar och springer inte iväg som Vilma gör.

DSC_0130

Det var en riktigt kul födelsedagsfrett jag fick. Jag vet inte hur mycket jag fyller, men tror att jag är lika gammal som Vilma nu, för vi är lika stora. Fast Vilma fick ingen frett. Hon kanske får en i morgon.
Nu ska jag leka med frett. Hejdå och tack.

DSC_0141

…nej, Alma fyller inte år idag, men man kan ju få presenter ändå…hon älskar sin frett…  kc3a4r1

Leave a Reply