Äntligen ett mobilskal

Jag har väntat på att Ideal of Sweden skulle få hem lite fler mobilskal att välja på till min Samsung Galaxy S20, men det är bara samma fem varianter som jag inte vill ha. Så jag har suttit och letat på nätet och hittade till slut massor med fina på Fyndiq. Billiga dessutom. Jag ville ha en med ring som man trär över fingret så man inte tappar mobilen om man råkar släppa lite på greppet. Ideal of Sweden har ju såna som är magnetiska, men dem köper man för sej och är dyra, sammanlagt med skal blir det 548 spänn medan mitt skal kostade 99 kronor och frakten 9 = 108 kronor. Det är ett överkomligt pris.
Det känns riktigt stabilt och är i silikon, så det går inte sönder lika fort som de dyra Ideal of Swedens som är av hårdplast. Dyra och ohållbara är vad de är och inte värt pengarna om ni frågar mej. Kommer nog inte att köpa nåt mer där…det ska vara ett jäkligt snyggt skal i så fall.

IMGP0001

Sen bytte jag tema på mobilen också när jag ändå höll på. Hittade ett så snyggt. Det är nog Alice i Underlandet, tror ni inte? Kommer inte ihåg om det stod det. Jag är iallafall jättenöjd med alltihop.

IMGP0005

…det här skalet behöver nog inte bytas ut förrän jag byter mobil igen…hållbart och bra…  le

Leave a Reply