Ätpinnar

Kommer vi äta sushi nån mer gång? Svar: ja! Det var ju som gott, men kanske inte med gravad lax då, jag vill nog hellre ha med bara räkor och försöker variera smaken lite med tillbehören. Varför ändra på ett fungerande koncept liksom? Vi har till och med skaffat ätpinnar. Det ska ju vara på riktigt ju. Alltså, titta så fina!

DSC_0093

Nu måste man ju inte ha dem just till sushi, vi äter ganska ofta nudlar också så man kan ju prova med pinnarna till det med. Jag kommer nog röra till det helt och hållet till en början och inte få in en matbit i munnen utan att allt ligger på bordet istället, men övning ger färdighet så jag ska träna och träna tills jag behärskar dessa pinnar till fulländning. Ser fram emot det.

DSC_0094

…om inte annat så är de ett väldigt bra bantningshjälpmedel… laugh_thumb

2 thoughts on “Ätpinnar

  1. Meeeen faaaaaq ! :O
    Nu påminde du mig om att det var det jag skulle köpa i födelsedagspresent till Robin. :/
    Får bli en ofödelsedagspresent istället. 🙂

Leave a Reply