Fredag och Glossybox

Alltså så härligt med fredag igen. Det blev ju ingen lång arbetsvecka för oss då vi hade semester måndag-tisdag, men ändå. Håkan fick ännu kortare då han är ledig idag med, dock ingen rolig ledighet, han är på sin mors begravning, så jag fick åka hem med bussen. Väl hemma kollade jag brevlådan och till min lycka hade månadens Glossybox kommit. Så kul!

DSC_0001 (2)

Vackraste Alice Stenlöf pryder omslaget denna gång. Och ni som inte vet vem hon är, men följer Wahlgrens värld har kanske sett henne där då hon är Biancas bästa kompis.

DSC_0002 (2)

Lilla Alma höll reda på det svarta trasslet som de har som förpackningsfyllning. Alltid bra med en hjälpande tass.

DSC_0008 (2)

Mycket nöjd även med denna box. Vi fick en mascara, en eyeliner, en återfuktande toner, ett Mineral Micellar water alltså ett rengöringsvatten, tar bort smink effektivt utan att torka ut huden, och slutligen kollagenpulver som man kan blanda i mat eller dryck, ska förebygga och reducera rynkor, fina linjer och celluliter. Det är ju nåt jag har gott om så det var ju passande m1

DSC_0009 (2)

Men nån som inte behöver några skönhetsprodukter är ju lilla Alma och de andra två pälskrokodilerna förstås. Hur gamla de än blir så är de lika fagra ändå. Kan ju bero på att de är så håriga i ansiktet så man inte ser några rynkor, vad vet jag. Kanske skulle odla skägg jag med…?

DSC_0012 (2)

…nu tar vi helg va?…hörde jag skål?… kaffe2

*skålar med kaffekoppen*

2 thoughts on “Fredag och Glossybox

  1. Men..hade ingen aning om att Anna-lisa gått bort. Beklagar sorgen ❤😢

    Så söt Alma, när hon håller snöret mellan tassarna 😍🥰😘
    *skål*

  2. jo, hon fick en till hjärnblödning å låg på sjukhuset några dagar innan hon till slut gick bort…jag ska delge dina kondoleanser till honom
    Alma är en riktig hjälpreda här 😀 så söt så man får ont i hjärtat ♥

Leave a Reply