Ett minne blott

Minns ni väggmålningen som jag fotade en vacker vinterdag för några år sen?

imgp2715

Den som de beslutade bygga för med ett bostadshus med försäkring om att den skulle passa fint ihop med den befintliga sekelskiftesbyggnaden?

20170803_071955

Så här blev resultatet. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Astråkig byggnad, men coolt med takterassen däruppe. Och visst behövs fler bostadshus. Det såg ju rätt så tomt ut innan. Fast jag tycker nog att man kan lägga ner lite mer arbete på finsnickeriet. Det hade inte skadat om man försökte efterlikna den gamla lite mer, till exempel ovanför fönstren och på knutarna. Kanske inte lika pråligt, men i lite enklare stuk. Det hade blivit så mycket finare.

20190906_143603

…nåja, nu står det där och målningen är ett minne blott…  fnys

3 thoughts on “Ett minne blott

  1. Måste ju bara säga att…byggnaden blev myyyycket bättre.
    Jag är absolut ingen fan av dessa fasadkonst målningar.
    Tycker det är plottrigt och blir enbart fult, hur fina målningarna än är.
    Fasader ska vara rena. Jag är nöjd. 🙂 😀

  2. jag gillar att man målar fasader, typ på gavlarna som här, men att de bygger fler bostäder är förstås bättre, jag tycker bara att man ska bygga lite mer som förr och inte så platt och fyrkantigt, och för att få bygglov försäkrade de att det skulle passa ihop med den gamla byggnaden och det är det jag är lite skeptisk till…man hade väl kunnat göra lite som jag föreslår i inlägget, då hade det passat lite bättre =)

Leave a Reply