En vecka senare

Söndag. Det är en vecka sen jag bloggade sist. Jag tar mina bloggsemestrar lite här och där, när lusten inte vill infinna sej.
Om ett par dagar är det tre veckor kvar tills vi hämtar hem lilla Alma. Då har vi nog lämnat ranchen och flyttat in till stan igen. Eller så gör vi det då, vi får se. Jag har inte lika bråttom hem längre och jag får ju min lilla dos av hemmet ett par timmar varje dag efter jobbet, när jag väntar på att Håkan ska sluta. Jag vet inte om jag sagt det förut, men med risk att bli tjatig så säger jag att vi ska turas om att vara hemma i stan och åka hit ut, typ varannan vecka eller två veckor i stöten, nåt sånt, så blir katternas längtan inte så svår heller. De gillar ju att vara här vare sej de går ut eller inte. Och så får Alma vänja sej vid resorna hit och dit också.
Ska bli så kul att se hur Valle och Vilma reagerar på den nya lilla.

20190905_214423

Vi var och shoppade lite idag. Köpte en ny växt, en dracena av nåt slag, och en korg som den får stå i. Tycker det är så gulligt. Och så var det så tomt och bara…beige där i hörnet, så det behövdes nåt som livade upp lite och det tycker jag att denna planta lyckades bra med. Känns genast trevligare därinne.

20190908_155144

Och nu när det börjar skymma tidigare och tidigare för varje dag och är ganska dunkelt när det är mulet ute så får vi tända ljus och mysa i tv-soffan och jag med min stickning. Håkan har sparat ett par gamla lampoljelyktor som jag köpte på ICA när jag jobbade där. Det är över 20 år sen, men de är väldigt moderna nu, skulle jag vilja påstå, när alla naturmaterial är inne, som trä, sten, metall och glas. Väldigt fina är de, tycker jag.

20190908_173931

…jag trivs bara bättre och bättre här…  kc3a4r1

Leave a Reply