Rabatterad Hortensia till rabatten

De hade hortensior till billigt pris på ICA-Maxi, 59 kr stycket, och jag köpte två, för jag vill plantera dem i rabatten på baksidan, där det är mest skugga och ganska fuktigt så åtminstone grönmossan trivs. Det är för mej ett bevis på att det är fuktigt. Hortensian trivs ju i skugga och får aldrig torka ut, så bättre ställe finns ju knappt.
Och på hösten täcker vi dem med löv och ser om de klarar vintern här uppe. Jag hoppas verkligen! Tanken är att; klarar eken och hasseln det, så kanske även hortensian gör det. Man vet ju aldrig förrän man har försökt.

20190727_165005

…så himla fint med två stora, vackra buskar med hortensia…  le

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s