Njutande husdjur

Så de njuter nu, våra små pälsklingar. De får vara ute hela dagarna och “mamma och pappa” åker inte iväg på morgonen för att komma hem sent på eftermiddagen.

DSC_0192

De korta stunder vi åker iväg får katterna vara ute ändå, om än de ofta går in och väntar, men då är det ju valfritt. Det är ingen som tvingar dem.

DSC_0187

Igår släppte jag ut dem utanför grinden, för jag har inte sett till grannhunden på flera dagar, så jag undrar om de är bortresta eller nåt. Iallafall tänkte jag att de kan få gå ut ordentligt då när det inte finns nåt hot i närheten. Och Valle gick och nosade i alla buskar och överallt där de andra byakatterna varit och lämnat markering. Men efter en stund återvände de ändå in på gården och jag stängde igen grinden, för till syvende och sist är det ju oss de vill umgås med.

DSC_0202

…ser ut som höstlöv i gräset, men det är gammelrönnen som börjar bli flintis… le

Leave a Reply