En mulen söndag

Idag vaknade jag runt åttatiden och hade sån värk i huvud, nacke och axlar. Jag tog en “ibbu” och satte mej en stund vid datorn, men kunde inte sitta så länge utan la mej i soffan, för jag började må lite illa. Dock var jag tvungen sätta mej upp, för jag fick ont av att ligga, så jag satte mej och spelade lite på mobilen. Håkan steg upp strax före tio, han hade varit uppe tidigare på morgonen, och jag gick och duschade. Man kan ju känna sej lite bättre efter att de varma strålarna har masserat det onda och lite bättre blev det.
Vädret idag har inte bjudit på mycket sol, men det var ändå rätt varmt så vi bäddade soffan och jag har suttit ute, det mulna vädret till trots.

DSC_0033

Dahliorna i ena krukan börjar slå ut och smultronen växer så det knakar i drivbänken. Vi har sått dem i våras så det blir nog inga bär i år.

DSC_0034

Älskar kombinationen av det grånande träet mot den rostiga mjölkhämtaren, den vita pysslingkragen, pelargonen och Silvereken. Så läckert.

DSC_0035

Nu börjar vindan också blomma. Nästa sommar blir det ännu finare när det är mer av prästkragen framför den rosa vindan. Älskar’t!
Dessa har jag planterat och när de blommat färdigt ska jag strö fröna i jorden där de står, så blir det mer kommande år. Lovely, lovely, lovely ♥

20190714_115347

Lilla Valle Butterqvist ♥

20190714_115444

När man sitter där i soffan, och inte har Håkan bredvid sej som jag har här, är det ett välkommet sällskap när Vilma och Valle ligger i stolarna mittemot. Och jo, jag har tjocksockar, jag är lite småfrusen om fötterna. Tog till och med tofflorna med ut, men de behövde jag inte ta på mej.

20190714_143539

Smärtan i huvud, nacke och axlar försvann inte helt, men lindrades avsevärt och jag kunde inte motstå att sticka, fastän jag inte borde då det är en av anledningarna till den. Jag har sån lust att handarbeta så jag misstänker att jag kommer vara färdig med tröjan innan semestern har börjat. Jag som trodde att jag skulle tröttna. Men om jag blir klar med denna så kan jag ju börja med de där vikingaplaggen. Jag kommer nog inte sitta sysslolös iallafall.

20190714_151419

Dahlian igen, lite mer utslagen. Hoppas den andra hinner få några blommor innan sommarn är slut, men än så länge har den inte minsta tillstymmelse till knopp.

20190714_154023

…en vecka kvar att jobba, sen har vi semester…  hapydancsmil

2 thoughts on “En mulen söndag

Leave a Reply