Äntligen fredag

Idag har vi sol och värme, så himla härligt! Katterna är ute och jag borde väl också passa på en stund när det äntligen är väder. Vi hade sol igår med, men inte alls lika varmt som nu. Det är sommarväder. Förstår om folk badar en dag som denna.

Nu tar vi fredag och varför inte slå ett litet slag för nåt så gott som glass med persikohalvor så här på sommaraftonen. Rätta mej om jag har fel, men är inte det lite underskattat, kanske till och med bortglömt? Jag vet inte, men vi köper det alldeles för sällan iallafall. Nu kommer jag väl handla det lite oftare, för detta var riktigt mumsigt, må jag säga.

DSC_0027

Glassen är vanilj med krokant. Mycket god!

DSC_0028

…man kan ju också ha päronhalvor eller fruktcocktail…namnam…  yum 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s