Sjuker

Jaha, så var det min tur. Nu blev jag också sjuk. Vi har haft så många borta på jobbet. De har varit sjuka själva eller vabbat och Håkan var hemma torsdag-fredag förra veckan och har legat och hostat på mej, så det var ju bara väntat.
Det är en sån där konstig förkylning som börjar med en torr och svidig känsla lite längre ner i halsen, inte vid svalget som man brukar ha i vanliga fall – eller åtminstone jag brukar ha – och en faslig hosta. Hostan kommer ju oftast i slutet på förkylningen, men här är den i början. Huvudvärk hade jag också en början till, men tog ibbu i tid så den har släppt. Skönt!

Och sola skin’ så hade det inte varit så kallt hade jag kunnat sitta ute med min stickning. 16° i solen, halv åtta på morgonen, är en bra början iallafall, så jag lär väl gå ut senare när det är varmare.
Jag håller på med en tröja som är hopsydd så jag har bara muddar kvar att sticka. Jag har tittat på en video-podcast, Kammebornia, från första avsnittet och blev så inspirerad, så nu har jag tagit hit alla mina garner, för nu ska här stickas!

DSC_0701.JPG

…visar tröjan när den är klar…tror den blir fin…det är mitt eget recept…  le

Leave a Reply