Riktig kebab – utan kött

Jag tittar mycket på Youtube och följer en massa influencers, bl.a Matgeek. En dag provsmakade han vego-kebab och sa att mycket närmare äkta vara var nog svårt att komma. Jag, som sen jag slutade äta kött saknat kebaben nästan mest av allt, blev ju överlycklig och tänkte att det måste jag testa. Har sen dess kollat om det finns i butikerna, men inte hittat. Tills nu, sist vi var på ICA-Maxi. Håkan frågade efter tofu, som jag också velat köpa, men inte vetat var jag skulle leta, och fick till svar att de var i vego-kylen. Inte frysen som jag kollat i. Och där, där låg väl även denna förpackning och strålade emot mej så mina ögon drogs till det och hjärtat hoppade över ett slag. Märket skulle vara Schysst käk och det var just vad det stod, så vackert printat på kartongen.
Idag var dagen då jag äntligen fick smaka denna underbart, ljuvliga produkt. Det kan jag säga nu med facit i hand. Den smakar verkligen riktig kebab! Tunna, fina skivor som går så snabbt att värma i stekpannan, härligt tuggmotstånd och…ja, men…ni förstår ju min lycka! Nu kan jag göra egen kebabpizza, kebab med pommes, kebab i pitabröd…alltså…hur bra!?? Den smakar på riktigt riktig kebab!
Tack, finaste Amir, Sveriges mästerkock, tack av hela mitt hjärta för att du tagit fram detta så att jag får fortsätta njuta av det som jag tyckt är bland det godaste som finns. Tack!

20190514_195118

…ja, jag vet, gratis reklam, men det är det fanimej värt…  yummy

Leave a Reply