Inredningsprylar

God kväll alla! Idag tänkte jag visa allt som ska upp på hyllan, ovanför sängen, i sovrummet. Tyvärr fick Håkan nästan bara sånt i julklapp, men kanske bra ändå på sitt sätt, eftersom han inte har nåt intresse av att köpa inredningsprylar.

Hyllan är min gamla, som jag hade ovanför sängen i sovrummet hemma på min gata i stan där jag bor, och den är 1,85 m så det ryms en del på den.
Jag har köpt två krukor med Buddha-ansikten att ha växter i, kanske en svärmors tunga och paradisträd eller nåt, vi får se vad det blir.

dsc_0499

Ett och-tecken med lampor i. Ger en svag mysig belysning.

dsc_0488

En söt liten lykta med handtag på sidan. Känns som att man ska ha den när man är på väg att lägga sej och har släckt överallt. Får en bild av hur jag går uppför trappan i vitt nattlinne, raggsockor och en lång fläta vilande på ryggen med skenet från lyktan som enda ljuskälla. Lite gammaldags så där.

dsc_0490

Ett gethuvud som ska hänga på väggen ovanför hyllan. Nej, det är inte äkta, det är av polyresin, men rätt cool ändå.

dsc_0491

En ljusslinga, som tyvärr var för kort, bara fem lampor, så den ska vi ha på sänggaveln och så får vi köpa en längre till väggen. En sån som jag har i vardagsrummet.

dsc_0495

Lite fina böcker mellan två läckra bokstöd är alltid snyggt på en hylla.

dsc_0496

Lite mer Buddha är aldrig fel. Den här är för värmeljus. Mycket mysigt. Och så en liten bricka att ha lite småkrams i eller ett blockljus. Vad man nu vill.

dsc_0497

…ja, det var lite om det…jag tror det kommer bli jättefint…längtar så tills det är klart…  dance

Leave a Reply