Kanske blir vi färdiga till påsk

Julen är bortstädad, de fula plantorna är slängda och nya gardinerna upphängda. Mattorna till hallen är tvättade och hänger på tork. Nu råder frid i manbyggnaden på ranchen. Inget mer arbete väntar, förrän nästa helg.
Nu ska det bara lagas mat, om en stund, vegobiffar med potatis och sås. Nu väntar bara söndagsvila. Vi åker till stan lite senare än vanligt, kanske runt 18-tiden, och återvänder på torsdag igen, då arbetet fortsätter. Vi hoppas nu på att bli färdiga lagom till påsk.

DSC_0486.JPG

…man är alltid en sån tidsoptimist när man tänker renovera… hm1

2 thoughts on “Kanske blir vi färdiga till påsk

  1. jag skulle bara släpa in en säng och tv i köket, sen skulle jag tillbringa mina dagar där.
    Fi fnaaaa va fint det är !??!?! <3 <3

Leave a Reply