Livstecken från ranchen

Goddag på er alla! Här kommer ett litet livstecken från ranchen. Vi har jobbat på lite uppe i sovrummet, oljat in timmerväggen med färgen tjära så den blir mörk, men det är inget att visa ännu. Jag väntar tills allt är klart istället. Jag har beställt en massa fint hit, + det som Håkan fick i julklapp, så det ska bli så kul att piffa till när alla möbler är på plats. Jag tror det kommer bli jättemysigt.

Annars har jag inte gjort så mycket mer än suttit vid datorn. Det finns liksom inget att sysselsätta sej med här, tycker jag. Men jag kan ju berätta att vi provade göra samma pizza som på nyår, fast med sparris istället för kronärtskockshjärtan och så skar jag tunna skivor av grillost som är salt och gott och ersätter baconen på min tallrik. Håkan hade bacon (som han för-stekte, därav så brända) och tomater på sin och så fick han prova ett par små bitar grillost så han får se hur det smakar. Det blev ju genast en helt annan, mycket godare pizza.

Vidare så har Håkan införskaffat ny vattenkokare, kaffebryggare och brödrost, alla av samma märke, Russel Hobbs. Jättefina i vintage modell. Inte för att det var nåt fel på hans gamla bryggare, så den ska jag ta hem. Min är ju bara ett år, fick den i julklapp förra julen, men den har redan börjat bråka. Den liksom läcker vattnet utanför som hamnar på plattan så det spottar och fräser. Inte bra! Så jag tar gärna Håkans gamla. Den funkar alldeles utmärkt och är inte vit heller, som blir så ful och missfärgad efter några användningar. Jag vet inte varför jag önskade vitt igen, men nu borde jag ha lärt mej, no more vit kaffebryggare in da house!


…ja, det var lite om det…på återseende… girl_bye

2 thoughts on “Livstecken från ranchen

Leave a Reply