Nytt till hallen

Vi är kvar på ranchen, vi åkte aldrig hem i tisdags, för vi vill hinna göra mer (helst färdigt) uppe i sovrummet, så vi stannade kvar, men åker ju in till stan när vi jobbar och jag, som slutar tidigare än Håkan, får ju vara hemma en stund varje dag och tänkte att jag då kunde passa på att visa en till julklapp jag fick. Nämligen dessa takplafonder. Jag önskade nytt till hallen. Tyckte inte de passade längre, de där halogen-spotisarna.

IMGP3264

De här tyckte jag var jättefina och lyser upp alldeles tillräckligt när man behöver se lite bättre. Håkan satte upp dem under mellandagarna. Jag är jättenöjd.

IMGP3267

…svårt att få till en bra bild när det är så dunkelt i hallen, kan ju inte fota när de är tända…

2 thoughts on “Nytt till hallen

  1. Fina är dom ! Passar bra till stilen du har.
    Satt just och tänkte på att jag skulle behöva en ny fin lampa till v-rummet nu när takfläkten äntligen blev nerplockad efter alla år. 😀
    Stjärnlampan vi har är ju lite outoffdate, om man säger så. :/

Leave a Reply