Varmt om benen

När det är så här kallt, -19°, är det skönt att ha varmt om benen. Jag fick de här fina fleecebyxorna i julklapp av Håkan, bland annat, och egentligen är de pyjamasbyxor. Det kom jag på när vi klampade in på Nordsjö Idé & Design. Jag har dem som mjukisbyxor, för jag sover inte i fleece, så jag tänkte ju inte på det först, men kom på sen, när någon tittade på mej, att de kanske vet vad det är jag har på mej. Fast då kan man ju bara låtsas som att jag firar jullov och inte har några planer på att klä mej ordentligt förrän det är dags att börja jobba igen.

Det gjorde vi förresten idag. Ingen lång dag, för jag hade bara två ställen, ty på det tredje stället firar de jullov på riktigt. Jag avundas dem, men det går rätt bra ändå när dagarna blir så korta. Lite sur är jag dock på att trettondagen, som är en röd dag, är på söndag, annars hade vi fått en till ledig dag. Kunde den inte ha varit på måndagen istället? Typix!

DSC_0425

…nåja, man kan inte få allt…är nöjd ändå…i mina fina fleecepyjamasbyxor…  m1

2 thoughts on “Varmt om benen

Leave a Reply