Valle & Vilma

“Oh nej! Ska det tvättas nu igen?!” Valle blir plötsligt vaksam på vad som försiggår.

DSC_0407

“Usch och tvi…fy vale…bläääh och bajs också…” Vilma försöker komma på alla fula ord hon kan. De tänker hon minsann använda när hon blir behandlad på det här viset.

DSC_0410

Hon gillar inte att bli tvättad i ansiktet. Inte nån annanstans heller för den delen. Man får gärna ta bort smuts med händerna, men inte tvätta med papper eller annat, då vill hon inte vara med längre. Det tog inte heller nån lång stund innan hon vänligt, men bestämt, satte tassen på Håkans hand och tryckte bort den. “Såja, nu räcker det”, tyckte hon. Det fick jag tyvärr inte med på bild.

DSC_0416

Valle lägger sej ner och slappnar av. Han kom på att han tvättades ju igår. Men tittar man noga så ser man att det behövs idag också, så än kan han inte pusta ut, fast han får vara ifred ett tag till.

DSC_0419

…sen är de ändå så kärvänliga och goa…de är inte särskilt långsinta, de små krabaterna…  b8107991855dc095788d35b493f0402f_thumb

Leave a Reply