Första Januari

Så har ett nytt år tagit sin början. Vi skålade, aningen före klockslaget i förvirringen, men vi skålade en gång till vid rätt ögonblick. Istället för Pommac valde vi i år en god herrgårdscider med smak av päron. Och som ni ser fyllde vi inte glasen heller, vi skulle ju strax gå och lägga oss, men jag ringde till mamma innan och önskade henne ett Gott Nytt År. Jag chansade för hon brukar vara vaken och det var hon också, hon låg och tittade på tv från sängen.

Ja, det är så festliga vi är här på ranchen. Helt wild ‘n’ crazy. Inte tände vi marschallerna heller som vi inhandlat. Men dem kan man ju tända vilken annan helg som helst, om vi är här och om vi kommer ihåg. Annars ligger de ju kvar till nästa jul och nyår. Då ska jag göra fint på bron med granris och annat pynt.

Men det får vi ta sen, vi har ett helt nytt år framför oss att fylla med strapatser innan det. Jag har inget nyårslöfte i år, ty det jag hade förra året införlivades ju aldrig. Det var ju nåt om att jag skulle utmana mej själv och växa som människa, om jag inte minns fel, och jag kan ju inte påstå att 2018 har sett särskilt annorlunda ut mot andra år. Men man kan ju göra ett försök iallafall, detta år, utan att lova något, för redan i februari har jag ju glömt vad det var jag lovade.

Jag vill ännu en gång önska alla ett riktigt gott 2019 och hoppas att ni växer som människor.


…och kom ihåg…det spelar ingen roll hur livet ser ut så länge man är lycklig…  queensday1

10 thoughts on “Första Januari

 1. Alltså..det där skåpet…ser det ändå inte lite ut som att den säger -jag vill flytta till Disa i Skelleftehamn” ?
  Jag tycker bestämt kunna höra det.
  SKITSNYGG !!!!
  *går och bygger om köket så det ryms massa fina skåp där*

   1. Jaaaa. :/
    Det blir schiiitajåppit och titta in i din blogg för jag måste ju renovera om hela tiden överallt. 😀

   2. 😀 det är ju bara roligt…eller inte när man håller på, men när det är klart 🙂

  1. jo, jag förstår det, men jag tycker verkligen att du ska göra slag i saken å börja riva…det blir nog jättefint…du kan måla det vitt…sååå himla najs…å när du ändå håller på, det finns säkert nån brädvägg i huset, det är bara att riva å kolla…*nickar* 🙂

   1. Brädväggar är det gott om. Hela huset är ju ihopspikat med brädor. 🙂
    Som golven tex… :/ *springer och river ut klickgolven*

Leave a Reply